Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων - 4

kykloforiakes ryumiseis 2017

Έχοντας υπόψη σειρά αιτημάτων δημοτών, αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των σχετικών διατάξεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, Μαρία Ανδρουτσου, με την υπ' αρ. 651/2016 απόφασή της, από 19/7/2017 θέτει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, η απόφαση προβλέπει:

· Την παραχώρηση της προτεραιότητας των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Τρακάδα έναντι της οδού Σόλωνος, με την εφαρμογή κάθετης σήμανσης Ρ-2 (STOP) επί της οδού Σόλωνος.
· Την παραχώρηση της προτεραιότητας των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Τρακάδα έναντι της οδού Μαραθώνος, με την εφαρμογή κάθετης σήμανσης Ρ-2 (STOP) επί της οδού Μαραθώνος.
· Την παραχώρηση της προτεραιότητας των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Τρακάδα έναντι της οδού Σαλαμίνος, με την εφαρμογή κάθετης σήμανσης Ρ-2 (STOP) επί της οδού Σαλαμίνος.
· Την παραχώρηση της προτεραιότητας των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Τρακάδα έναντι της οδού Δημοσθένους, με την εφαρμογή κάθετης σήμανσης Ρ-2 (STOP) επί της οδού Δημοσθένους.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τακτικά τους παραπάνω δρόμους να είναι πολύ προσεκτικοί/-ές, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες μέρες εφαρμογής των νέων ρυθμίσεων, που είναι φυσιολογικό να ανατρέπουν κυκλοφοριακές συνήθειες ετών.-