Εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων - 7

kykloforiakes ryumiseis 2017

Έχοντας υπόψη σειρά αιτημάτων δημοτών, αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των σχετικών διατάξεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, Μαρία Ανδρουτσου, με την υπ' αρ. 643/2017 απόφασή της, θέτει σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα εφαρμόζεται από 31-10-2017 και προβλέπει:

• Στην παράπλευρη της λεωφ. Βουλιαγμένης και στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου - Όθωνος να επιτρέπεται η στάθμευση επιβατικών αυτοκινήτων εκατέρωθεν της οδού.
• Στην παράπλευρη της λεωφ. Βουλιαγμένης και στο τμήμα μεταξύ των οδών Όθωνος και Αγίου Βασιλείου να επιτρέπεται η στάθμευση επιβατικών αυτοκινήτων παρά το κράσπεδο της νησίδας, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κυκλοφορίας και να απαγορεύεται η στάθμευση (να επιτρέπεται μόνο η στάση) στην απέναντι πλευρά.
• Στην παράπλευρη της λεωφ. Βουλιαγμένης και στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγ. Βασιλείου και Σουλίου να απαγορεύεται η στάθμευση και στις δύο πλευρές της οδού.
• Στην παράπλευρη της λεωφ. Βουλιαγμένης και στο τμήμα μεταξύ των οδών Σουλίου και Ιωαννίνων να απαγορεύεται η στάθμευση και στις δύο πλευρές της οδού.
• Στην παράπλευρη της λεωφ. Βουλιαγμένης και στο τμήμα μεταξύ των οδών Ιωαννίνων και Δωδεκανήσου να επιτρέπεται η στάθμευση επιβατικών αυτοκινήτων και στις δύο πλευρές της οδού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που χρησιμοποιούν τακτικά τους δρόμους που αναφέρονται στις παραπάνω αποφάσεις να είναι πολύ προσεκτικοί/-ές, ιδιαίτερα κατά τις πρώτες μέρες εφαρμογής των νέων ρυθμίσεων, που είναι φυσιολογικό να ανατρέπουν κυκλοφοριακές συνήθειες ετών.-