Ειρηνοδρομία 2018 • Με γοργούς ρυθμούς προς το τελικό στάδιο της μεγάλης διοργάνωσης

eirhnodromia 2018 00

O Δήμος Αγ. Δημητρίου τα τελευταία 35 χρόνια διοργανώνει την αθλητική εκδήλωση “Ειρηνοδρομία”, στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Ειρηνοδρομία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και υλοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του σωματείου κλασσικού αθλητισμού Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και με την υποστήριξη του ΠΣΑΤ και του ιδρύματος για την εκεχειρία.

Πρόκειται για μια σειρά δρομικών αγωνισμάτων 2,5 χλμ., 5 χλμ., 10 χλμ. ,1000μ. AμεA. Τα 10 χλμ. μάλιστα είναι πιστοποιημένη διαδρομή και έχουν ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, προσελκύοντας δρομείς από την Αττική και την υπόλοιπη επικράτεια.

Είναι ένας αγώνας, μια γιορτή, με αθλητικό και έντονα συμβολικό χαρακτήρα, που έχει αγκαλιαστεί από πλήθος πολιτών όλων των ηλικιών, φορέων και σωματείων που τον τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους.

Το κεντρικό μας σύνθημα για το 2018 είναι «Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα» και παράλληλα υποστηρίζουμε το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών.

Αναλυτικά, με την συμβολική συνδρομή τους, οι δρομείς θα έχουν, πέραν των βασικών παροχών (χρονομέτρηση, υποδομές αγώνα κ.λπ.),:

• Δωρεάν ατομική φωτογράφιση
• Μετάλλιο μοναδικής σχεδίασης
• Εξαιρετικό τεχνικό t-shirt & τσάντα πλάτης
• Συμμετοχή σε κλήρωση για 10 δωροκάρτες αξίας 50€ για εξαργύρωση στο κατάστημα ZAKCRET SPORTS που εδρεύει στο Shopping House στον Άλιμο (αφορά στα 10 & 5 χλμ.)
• Δυνατότητα δωρεάν προ-αγωνιστικού καρδιολογικού ελέγχου στην Κινητή Μονάδα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Ο καρδιολογικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, την Παρασκευή και το Σάββατο, 11 και 12 Μαΐου, ώρες 10:00 - 14:00, στην Πλατεία Ηρώου του Δήμου Αγ. Δημητρίου, πλησίον του Κέντρου Εγγραφών της Διοργάνωσης. Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να κλείσουν ραντεβού θα πρέπει, αφού πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, να καλέσουν στα γραφεία του ΟΠΑΠ, στο τηλ.: 210 9760505.-

Σημαντικοί σύνδεσμοι

Προκήρυξη Ειρηνοδρομίας 2018
_________________________________________

Ειρηνοδρομία 2017
____________________________

Ειρηνοδρομία 2018
____________________________

Εγγραφές Δρομέων
____________________________

Ειρηνοδρομία - Επίσημη ιστοσελίδα
____________________________

Ειρηνοδρομία - Facebook