«Ειρηνοδρομία 2018» • Αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα

eirhnodromia 2018 ekkinhsh

Η Οργανωτική Επιτροπή της "Ειρηνοδρομίας 2018", σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο website της Διοργάνωσης, ...ΕΔΩ.

Οι δρομείς των 10 & 5 χλμ. έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους, με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους, επιλέγοντας το μενού «Αποτελέσματα» και στη συνέχεια μεταβαίνοντας στο αγώνισμα συμμετοχής τους και στην προσωπική καρτέλα τους. Επίσης, και οι αγωνιζόμενοι στα 2,5 χλμ. μπορούν να τυπώσουν κατά τον ίδιο τρόπο το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή φρόντισε σε συνεργασία με την εταιρεία «energy photos» για την φωτογραφική αποτύπωση της αγωνιστικής προσπάθειας των συμμετεχόντων στα 10 & 5 χλμ. Η δυνατότητα της απόκτησης της φωτογραφίας του Τερματισμού στα 10 & 5 χλμ. με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού αλλά και άλλες φωτογραφίες από τον αγώνα προσφέρονται από την Οργανωτική Επιτροπή δωρεάν στους συμμετέχοντες, επιλέγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο και μεταβαίνοντας στο αγώνισμα συμμετοχής τους και εν συνεχεία στην προσωπική καρτέλα τους.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην Ειρηνοδρομία 2018!

Καλή συνάντηση στην Ειρηνοδρομία 2019 στις 12 Μαίου!

Η Οργανωτική Επιτροπή


 

Πολυμέσα