Διάκριση αθλητών/τριών του ΑΣ "Ολύμπιος Ζευς" στο 2ο World taekwondo beach championships

Ο Αθλητικός Σύλλογος "Ολύμπιος Ζεύς" Αγίου Δημητρίου με την αυλαία του 2ου World taekwondo beach championships, όπου συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με 5 αθλητές/τριες, επιστρέφει έχοντας στις αποσκευές του 2 χάλκινα μετάλλια από την Ευθυμία Λώνη και τον Χρήστο Γαλάνη που αγωνίστηκαν στην κατηγορία Recognized poomse pair under 30.

Αξιοσημείωτη ήταν και η προσπάθεια των υπολοίπων μελών της αποστολής.
Ο Ανδρέας Ζούδιαρης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία freestyle pair under 30 μαζί με την αθλήτρια Ευθυμία Λώνη, χάνοντας στα σημεία με μικρή διαφορά από την ομάδα της Ισπανίας, ενώ στο Recognized individual Poomse -30 κατέκτησε την 7η θέση.
Η Δέσποινα Ζούδιαρη κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Freestyle under 17, πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή και άψογη εμφάνιση.
H Βασιλική Κατσιρέλου αγωνίστηκε στην κατηγορία Recognized Poomse individual -17 αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά.

Ο Αθλητικός Σύλλογος "Ολύμπιος Ζεύς" εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους του Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, εκπροσωπώντας τους συλλόγους τους, αλλά και τα Ελληνικά χρώματα σε μία τόσο μεγάλη και απαιτητική παγκόσμια αναμέτρηση.
Επίσης, συγχαίρει την Παγκόσμια Ομοσπονδία, αλλά και στην Ευρωπαϊκή Oμοσπονδία Taekwondo για την άψογη διοργάνωση, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν, πετυχαίνοντας την κορυφαία διοργάνωση των αγώνων.-