Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Οριστικά Αποτελέσματα αιτήσεων για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μέσω ΕΕΤΑΑ

Μετά την εξέταση των ενστάσεων, αναρτήθηκαν σήμερα, 30-7-2018, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ωφελουμένων του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ για τη δωρεάν φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ 2018-19.

Μπορείτε να δείτε το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησής σας στην ειδική εφαρμογή, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ... ΕΔΩ.

Η εφαρμογή για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019, απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ της ενδιαφερόμενης και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης, τον οποίο γνωρίζει μόνον η ίδια και απαιτείται κάθε φορά που η μητέρα επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία.

Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού, ώστε οι μητέρες να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Στον οριστικό πίνακα θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της ωφελούμενης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης». 

Διαδικασία τοποθέτησης(Voucher).

Ενέργειες ωφελουμένων:

α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε δομή επιλογής τους μέχρι και την 3/9/2018.
β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα,
Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.-

Προσοχή! Λόγω υπερφόρτωσης της σελίδας της ΕΕΤΑΑ, διαπιστώθηκε δυσκολία εκτύπωσης των voucher από τους δικαιούχους. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται στους Παιδικούς Σταθμούς, προκειμένου να γίνει εκεί η διαδικασία έκδοσής τους.-