Ενημερωτικό Δελτίο Νο 25 • 16/6/2015

 

 
   No 25
  27 Ιουλίου 2015
 Το Νewsletter του Δήμου Αγ. Δημητρίου   G+youtubetwitter

Δωρεάν προβολές στο "Πανόραμα...θερινής νυκτός"

Το δώμα πάνω από την αγαπημένη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο άπλετος χώρος του, η θέα που σου κόβει την ανάσα και μια ιδέα: μια καλοκαιρινή διέξοδος όπως παλιά...
Σινεμαδάκι κάτω από τα αστέρια, δροσιά, το μάτι να φεύγει από το πανί και να απλώνει από την Ακρόπολη ως την Καστέλλα!
Με πολλή αγάπη και φροντίδα από τα μέλη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου προς όσους θέλουν να αποδράσουν από την πραγματικότητα... "κάτι νύχτες με φεγγάρι".
Χωρητικότητα των 100 ατόμων περίπου ανά προβολή.
Υψηλή πιστότητα ήχου και εικόνας.
Προβολές κάθε Τρίτη και Παρασκευή (διαφορετικά έργα) στις 9:30 μμ.
Πληροφορίες: 210 9760505. >>>


Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "Αθλοδιακοπές 2015"


Το τέλος και της δεύτερης περιόδου των «ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΩΝ 2015» γιόρτασαν οι μικροί μας φίλοι την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο Παλαιό Κλειστό στην οδό Θεομήτορος. Το κλειστό Γυμναστήριο γέμισε από χαρούμενες φωνές που έδειχναν ότι τα παιδιά πέρασαν καλά και αυτό το 15νθήμερο. Πολύ κέφι, πολλή όρεξη, πολύ παιχνίδι από τη μεριά των παιδιών, αλλά από την άλλη και πολύ καμάρι ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των γονιών.
Εάν κάποιο παιδί, για οποιονδήποτε λόγο, δεν προσέλθει στη κατασκήνωση, οφείλει να επιστρέψει την κάρτα εισόδου, ώστε να δοθεί σε επόμενο κατασκηνωτή/τρια. >>>


Ξεκινάει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)

ΚΔΑΠ

Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας (ΟΠΚΑΠ) Αγ. Δημητρίου ανακοινώνει τη λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ από το Σεπτέμβριο του 2015. Ένας χώρος που δημιουργήθηκε για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών, διαμορφωμένος σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα τους, γεμάτος φαντασία δημιουργικότητα και πολλή αγάπη για το παιδί. Οι δραστηριότητες παρέχονται σε παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου έως ΣΤ’ Δημοτικού.
Διεύθυνση ΚΔΑΠ: Παναγοπούλου 2 & Αγ. Κωνσταντίνου κ’ Ελένης
Ωράριο Λειτουργίας: 12:00 π.μ.-16:00 μ.μ. & 16:00-20:00 μ.μ.. >>>