Ζητείται προσωπικό

mondial logo

KENTΡO ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

H Mondial Assistance ζητά άτομα δυναμικά και υπεύθυνα για το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών για διαχείριση εισερχομένων κλήσεων και παροχών προς τους πελάτες της. Απαραίτητα: καλή γνώση Αγγλικών, Η/Υ, καλός γραπτός και προφορικός λόγος. Ανάλογη προϋπηρεσία επιθυμητή. Πλήρης απασχόληση σε βάρδιες (metro Ηλιούπολης).

Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κωδικός θέσης: PL/01/2018)

Ως ηγετική εταιρεία βοήθειας, η βοήθεια είναι στο DNA μας. Aν ζείτε για να βοηθάτε, και θα θέλατε να εργάζεστε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο που προσφέρει ευκαιρίες καριέρας, και που νοιάζεται πραγματικά για τους εργαζομένους του, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενταχθείτε στην παγκόσμια οικογένεια μας.


SALES CALL CENTER

H Mondial Assistance ζητά άτομα δυναμικά και υπεύθυνα για τηλεφωνική προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων και ανανεώσεις. Απαραίτητα: καλή γνώση Αγγλικών, Η/Υ, καλός γραπτός και προφορικός λόγος, επικοινωνιακές δεξιότητες. Πλήρης και μερική απασχόληση σε πρωινές/απογευματινές βάρδιες (metro Ηλιούπολης)

Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κωδικός θέσης: SCC/01/2018)

Ως ηγετική εταιρεία βοήθειας, η βοήθεια είναι στο DNA μας. Aν ζείτε για να βοηθάτε, και θα θέλατε να εργάζεστε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο που προσφέρει ευκαιρίες καριέρας, και που νοιάζεται πραγματικά για τους εργαζομένους του, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενταχθείτε στην παγκόσμια οικογένεια μας.-