Διαδικτυακή εκδήλωση του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας

Διαδικτυακή Εκδήλωση με τίτλο:«Θερινό Σχολείο για την Πρόληψη της Βίας με τη στήριξη των Δήμων: «Μην υποτιμάς τις ενδείξεις». Για εφήβους και ενήλικες»

 

Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΔΔΥΠΠΥ για την πρόληψη της Ψυχικής Υγείας και συγκεκριμένα για τη Βία και σε συνεργασία με την αμκε Obrela, σας καλούμε στη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: «Θερινό Σχολείο για την Πρόληψη της Βίας με τη στήριξη των Δήμων: «Μην υποτιμάς τις ενδείξεις». Για εφήβους και ενήλικες».

► Ομιλητής θα είναι ο Ορέστης Γιωτάκος, Ψυχίατρος, MSc, PhD.
► Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00-13:30 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για την Πρόληψη της Βίας που μπορεί να ασκηθεί τόσο σε ενήλικες όσο και σε εφήβους. Μέσα από το Πρόγραμμα του ΕΔΔΥΠΠΥ, κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων προσφέρουν την εξειδικευμένη υποστήριξη στους δημότες τους και για το λόγο αυτό 3 Δήμοι θα παρουσιάσουν ενδεικτικά τις καλές πρακτικές τους.

► Συνδεθείτε → ΕΔΩ.

► Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης → ΕΔΩ

►Για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Ελευθερία Ζωγοπούλου, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2106105470 και e-mail ezogopoulou@eddyppy.gr και στην κ. Χριστίνα Μόσχοβου με τηλέφωνο επικοινωνίας 2108067888 (εσωτ. 25) και e-mail chmosxovou@eddyppy.gr.