Συναυλία • ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΠΡΑΧΑΜΙΩΤΙΚΟ ΛΑΙΒ

Big Nose Attack
Οι BNA, γνωστοί και ως «αδερφοί Κατσιμίχα του indie rock» επιστρέφουν ορεξάτοι και –σα να μην πέρασε μια μέρα- εκεί που παρουσίασαν επιτυχώς, το φθινόπωρο του 2009, το 4ο και πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ τους, «Deader Than Disco». Τίτλος άλμπουμ που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει κάτι ακραία παλιομοδίτικο… εύστοχα, αφού είναι γεμάτο με ξεχασμένες μουσικές επιρροές. Blues, funk και soul είναι οι μουσικές που μεγάλωσαν τους Big Nose Attack και τους έκαναν να πιάσουν τα όργανα.

Η πληθωρική ενορχήστρωση που, για πρώτη φορά τολμά το ντουέτο, προσδίδει αδιαμφισβήτητα ανανεωμένο ήχο και φρεσκάδα.

Γιάννης Μπιλίρης & Πλαν Μπι
Με έναν δίσκο σαν το «Τρικλοποδιά» στις αποσκευές τους και τη μόνιμη διάθεση πειραματισμού που τους διακατέχει, συνδυάζουν ροκ και ραπ στοιχεία με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο Γιάννης και τα «Μεθυσμένα Ξωτικά» έχουν τιμήσει τα αυτοοργανωμένα δρώμενα της περιοχής πολλές φορές, ενώ με τους Πλαν Μπι θα βρεθούν για δεύτερη φορά στο Φεστιβάλ του Δήμου μας για να ζήσουμε μαζί την πρώτη τους εμφάνιση μετά τη μακρά ανάπαυλα της καραντίνας.
Γιάννης Μπιλίρης –κιθάρα, φωνή, Adam Zatse – κιθάρα, φωνητικά, Θανάσης Γιαννίτσας –μπάσο, φωνητικά, Λευτέρης Αντωνόπουλος –τύμπανα.

The Bad Slime Stam
Ο Σταμάτης Στριγγάρης, γνωστός και ως «The Bad Slime Stam» ξεκίνησε ως κατασκευαστής μουσικών οργάνων για blues. Αυτή η ενασχόλησή του σε συνδυασμό με την αγάπη του για την blues μουσική δημιούργησαν σταδιακά τον «άνθρωπο-ορχήστρα». Ο Σταμάτης είναι ένα one man band show από το Μπραχάμι που παντρεύει τον κλασικό ήχο του Μισισιπή με σύγχρονες ενορχηστρώσεις. Από το 2014 και τον πρώτο του δίσκο «Dead End» έχει εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Σπέσιαλ συμμετοχή: Γιώργος Κούβαρης –κρουστά

Date

14 Σεπ 2021
Expired!

Time

9:00 pm

Location

Δημοτικό Στάδιο • Θεομήτορος & Χανίων