4ο δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης 2021

Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (O.Π.Κ.Α.Π.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει, σε συνεργασία με την Ομάδα Τέχνης “Παροδος”, το 4ο Δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης, το Σάββατο 26/6/2021, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 186 & Ηπείρου).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους/ες – φοιτητές/τριες ανθρωπιστικών σχολών (παιδαγωγοί, γυμναστές/ριες, ψυχολόγοι κ.λπ.), που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για ομαδάρχες, και σε παλιούς/ες κατασκηνωτές/ριες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για βοηθοί ομαδαρχών.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια προκειμένου να συμμετάσχουν στα βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια. Επίσης προτείνεται να έχουν μαζί τους νερό και κάποιο σνακ, αν το κρίνουν απαραίτητο.

Πρίν από την έναρξη του σεμιναρίου, θα προηγηθεί εφαρμογή self test ανίχνευσης του κορωνοϊού, το οποίο θα διατεθεί από τον ΟΠΚΑΠ.

Το 4ο Σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δύο μέρη ως εξής:

 • 1ο μέρος – Απευθύνεται στους υποψήφιους/ες βοηθούς ομαδαρχών.
  – Προσέλευση για τη διενέργεια self test ανίχνευσης του κορωνοϊού: Ώρα 16:00.
  – Διάρκεια σεμιναρίου: Ώρα 16:30 – 18:30.
 • 2ο μέρος – Απευθύνεται στους υποψηφίους/ες ομαδάρχες.
  – Προσέλευση για τη διενέργεια self test ανίχνευσης του κορωνοϊού: Ώρα 18:00.
  – Διάρκεια σεμιναρίου: Ώρα 18:30 – 20:45.
 • Πληροφορίες:
  • 694 241 7038
  (Άλκης Μπακογιάννης)
  • 697 741 2777 (Γιάννης Σφυρής)

Δηλώστε Συμμετοχή

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για το σεμινάριο και για την καλύτερη τήρηση των μέτρων προφύλαξης, παρακαλείσθε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε …ΕΔΩ.-