🚴 4ος Κυριακάτικος Ποδηλατικός Γύρος στον Άγιο Δημήτριο

Κυκλοφοριακό

🚴🏽 Την 4η κατά σειρά κυριακάτικη ποδηλατάδα, διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30 το πρωί.

✅ Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από το Μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Α. Παπανδρέου και Αγίου Δημητρίου), ενώ η ποδηλατοπορεία θα ακολουθήσει διαδρομή προς το Λεμονοδάσος, όπου θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη στάση, με συνέχεια προς το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και το Πάρκο Ασυρμάτου (ολιγόλεπτη στάση) και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης, όπου θα είναι και ο τερματισμός.

► Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, τέσσερις τυχεροί/ές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα έξυπνο ρολόι χειρός.

🚴🏽 Ο τέταρτος αυτός ποδηλατικός γύρος του Αγίου Δημητρίου αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας, που φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται στην πόλη μια φορά το μήνα και να γίνει συνήθεια, που θα προωθεί:
✅ Την υγεία και την ευεξία όσων συμμετέχουν.
✅ Την εξάσκηση για μια ασφαλή μετακίνηση στην πόλη.
✅ Την ενθάρρυνση στη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και γενικά τα μέσα μικροκινητικότητας, για τις σύντομες αποστάσεις μέσα στην πόλη.
✅Τη διασκέδαση και τη χαρά του ποδηλάτου.

🔴 Διαδρομή: ➡️ Μνημείο Ηρώων ➡️ Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου ➡️ Κωνσταντίνου Καραμανλή ➡️ Πρ. Δρακάκη ➡️ Αγίων Σαράντα ➡️ Λουτρακίου ➡️ Τσακάλωφ ➡️ Βεργίνας
➡️ Τριπόλεως ➡️ Ξάνθης ➡️ Ηλιαχτίδας ➡️ Βεργίνας ➡️ Τεπελενίου ➡️ Αμαρτωλών ➡️ Μεσσηνίας ➡️ Ασυρμάτου ➡️ Γενναδίου ➡️ 25ης Μαρτίου ➡️ Τερψιχόρης ➡️Ανδρέα Παπανδρέου ➡️ Μνημείο Ηρώων.

🚔 Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας, θα φροντίσουν για την ασφαλή μετακίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου, αλλά και γενικότερα της δράσης.

❣️ Και η 4η αυτή δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ποδηλαττικής Κοινότητας, της Ανεξάρτητης Ποδηλατικής Κίνησης «Εν κινήσει» και του Σώματος Προσκόπων Αγίου Δημητρίου.

🌟 Μεγάλοι χορηγοί και θερμοί υποστηρικτές των ποδηλατικών δράσεων αυτών είναι η Osteoiasis Ορθοπαιδικό Κέντρο Κωνσταντίνος Τσαμπάζης MD – PhD – FRCS τα Φροντιστήρια Διακρότημα – Άγιος Δημήτριος και Η Φρουταγορα – Σάκης Κουτσιαύτης.