5η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων “Από το Α έως το Ω” • Δύο ομιλίες

Κέντρο Κοινότητας

Για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου (Κέντρο Κοινότητας) συμμετέχει ενεργά στην Ακαδημία Γονέων “Από το Α έως το Ω” (2022-2023), σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας” της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.) & άλλους φορείς & υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων που πραγματοποιούνται τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα, από ώρα 18:15 έως  20:00, από Νοέμβριο έως Μάιο, στις οποίες παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.
Ορισμένες ομιλίες θα διεξαχθούν δια ζώσης και ορισμένες διαδικτυακά.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 & ώρα 18:15 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων.

• Θέμα:  «Έκφραση της σεξουαλικότητας παιδιών και εφήβων».

• Εισηγητής: Αθανάσιος Θήριος, Παιδίατρος, MSc, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ, Υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»..

Τόπος διεξαγωγής: Διαδίκτυο.
Ώρα: 18:15.

► Link παρακολούθησης → ΕΔΩ.

2η ομιλία (δά ζώσης) στο 6ο Δημοτικό Σολείο
(Αγίου Δημητρίου 186)
Ώρα 18:15

Επιπλέον, ομιλία που θα διεξαχθεί δια ζώσης με θέμα «Εφηβεία: Διαχείριση άγχους εξετάσεων & ενδυνάμωση στόχων» θα λάβει χώρα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου, επί της Οδού Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 186, 
Εισηγητής: Αριστείδης Λορέντζος, Ψυχολόγος, MSc., Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού.