9ος κύκλος 3η Συνάντηση Ακαδημίας Γονέων με θέμα:«Εκφράσεις Σεξουαλικότητας παιδιών & εφήβων»

Κέντρο Κοινότητας

► Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τον 9ο κύκλο των Ακαδημιών Γονέων «Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία για Γονείς» που πραγματοποιείται από το ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), σε συνεργασία με άλλους φορείς και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων & Προαγωγής Υγείας ( Ε Δ Δ Υ Π Π Υ ) τ ο υ Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.).

Πρόκειται για 4 – 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα ώρα 18.15 -20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

3η Συνάντηση Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

«Εκφράσεις Σεξουαλικότητας παιδιών & εφήβων»
Βάσια Μπούμπα
Κλινική Ψυχολόγος, MSc, ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»
Υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α
Επιστ. Συνεργάτις Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων

Βάνα Τζάννε
Ψυχολόγος MSc

Γνωσιακή/ Διαλεκτική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια

Eπιστ. Συνεργάτης Πρόγραμμα Κατάρτισης Υπ. Υγείας “Παιδιά & Έφηβοι στις ημέρες COVID 19 – Κοινωνική Συναισθηματική Ενδυνάμωση
και Ψυχική Ανθεκτικότητα παιδιών και εφήβων” Εξωτ. Συνεργάτις Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της 3ης Συνάντησης των Ακαδημιών Γονέων, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 και ώρα 18.15, καθώς και το link για την προεγγραφή και την παρακολούθηση:
https://us06web.zoom.us/j/88552873243
Οι Ακαδημίες πραγματοποιούνται με υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας Γονέων Νέας Σμύρνης για το Δίκτυο των Ακαδημιών και του ΕΔΔΥΠΠΥ σε όλη την  επικράτεια (δυνατότητα παρακολούθησης δια ζώσης στον Πολυχώρο Γαλαξίας, Ελευθερίου Βενιζέλου & 2ας Μαΐου, Πεζόδρομος, Νέα Σμύρνη.