Απάντηση του αντιδημάρχου Θ. Μπαμπάνα στο δημοτικό σύμβουλο Γ. Παπατριανταφύλλου

Κοινωνική Υπηρεσία

Απάντηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Θανάση Μπαμπάνα στον Επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο» Γ. Παπατριανταφύλλου

 Στην κινδυνολογία και  τον λαϊκισμό κάποιων νεόκοπων δημοτικών συμβούλων  που δεν σέβονται τίποτα, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και  την αλήθεια κατά το δοκούν,  απαντάμε ως διοίκηση του δήμου με σοβαρότητα και  υπευθυνότητα.

Τα περί παντελούς έλλειψης προμήθειας βασικών ειδών για τη λειτουργία των 5 λεσχών των ΚΑΠΗ του δήμου μας που υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο  Επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο» Γ. Παπατριανταφύλλου, προφανώς και δεν ισχύουν.

Διαχειριζόμαστε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε στο δήμο μας από την προηγούμενη διοίκηση, χωρίς προϋπολογισμό για το 2024, με προτεραιότητα και σεβασμό στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ηλικιωμένοι, άποροι, αδύναμοι, παιδιά κλπ).

Με τον δήμαρχο μας Στέλιο Μαμαλάκη εργαζόμαστε καθημερινά να δώσουμε άμεσες λύσεις στα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες μας.

Από 1-1-2024 που αναλάβαμε την διοίκηση του δήμου φροντίσαμε να εξασφαλισθούν τα απαραίτητα βασικά είδη λειτουργίας των ΚΑΠΗ του δήμου μας.

Αυτό είναι εμφανές και από προηγούμενη ανάρτηση μου. (https://www.facebook.com/thanasis.babanas/posts/pfbid02YLHKWgVoUA9bMZzBL5j7vBDyXee13XqAVUhq4qCTAgMvzGb2xibQTAmWfiS6wy8Tl)

Θα πρότεινα στους επίδοξους “Ρομπέν των δασών ” της πόλης μας να ρίξουν αλλού “τα βέλη τους” για την σημερινή κατάσταση στην πόλη μας.

Ξέρουν καλά τι εννοώ…