Μεγάλη διάκριση για τον Αθλητικό Σύλλογο The Brotherhood MFT

Σύλλογοι και Φορείς
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Αθλητικός Σύλλογος του δήμου μας The Brotherhood MFT από τις 16 έως 19/5, στο Karate 1 Youth League στη πόλη A Coruna της Ισπανίας. Ένα πολύ απαιτητικό τουρνουά, με τη συμμετοχή πολλών χωρών και μεγάλων δυνάμεων του παγκοσμίου στερεώματος. Τα τουρνουά Youth League αποτελούν ένα από τα κριτήρια της παγκόσμιας κατάταξης (WKF ranking).
Η αθλήτρια του συλλόγου Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση στα -61 κιλά kumite Γυναικών U21 και μάλιστα είναι και το πρώτο της χρυσό σε τέτοια διοργάνωση.
Μετά από bye Στον 1ο της αγώνα κέρδισε την Don Alice (6-0) Ιταλία. Έπειτα επιβλήθηκε της Urra Beraza Iosune (1-0) Ισπανία. Στην προημιτελικό αφού πέρασε την Sorour Fatma (4-2) Αίγυπτος, έφτασε στα ημιτελικά. Στις 4 και για να πάει στον τελικό, αντίπαλός της ήταν η Criou Eva Πολωνία. Κέρδισε με 1-0, πέρασε στον τελικό και στο τελευταίο εμπόδιο συνάντησε την Rahma Tolba. Η Αιγύπτια δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο την Κωνσταντίνα, η οποία με το άνετο 8-3 ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Αυτή της η νίκη την έφερε στη 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία -61 kumite Female U21.
H αθλήτρια Κάτσικα Ειρήνη στις Νέες Γυναίκες -66 κιλά, μετά από νίκης της επί της El Aidi Ayah (7-1) Βέλγιο, έχασε στο δεύτερο γύρο από την Tantanwi Mariam Abdelrahman (3-1) Αίγυπτος και δεν κατάφερε να συνεχίσει. Ο αθλητής Καρράς Πέτρος μετά από ένα τραυματισμό στο χέρι δεν αγωνίστηκε. Παρόλα αυτά ταξίδεψε να συμπαρασταθεί στην ομάδα.
Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου και εθνικός προπονητής Μαργαριτόπουλος Σπυρίδων.
Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί πολύ τους χορηγούς Athens Hood Boycott , Body Club, MMAteam.gr, Reborn Training και Captain’s Bakery για τη στήριξη.