Άρχισε η 3η περίοδος στη δημοτική κατασκήνωση της Ραφήνας

Δημοτική Κατασκήνωση

Το κατασκηνωτικό καλοκαίρι του δήμου Αγίου Δημητρίου συνεχίζεται ακάθεκτα με την υποδοχή των παιδιών της 3ης αποστολής τη Δευτέρα 29  Ιουλίου.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η Δεύτερη  περίοδος με μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη κέφι και χαρά. Η ” Ολυμπιάδα της Χαράς” ήταν το θέμα της τελετής λήξης για την 2η περίοδο στη Δημοτική μας Κατασκήνωση! Το κέφι, τα χαμόγελα και η χαρά πλημμύρισαν το χώρο και αρμονικά συνδυάστηκαν με τη γλυκιά μελαγχολία και τα δάκρυα του αποχωρισμού, με την υπόσχεση της συνάντησης την επόμενη χρονιά!

Στη γιορτή παρέστησαν  γονείς, κηδεμόνες,  οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού & Παιδικών Κατασκηνώσεων Ευάγγελος Μπούρης, Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωάννης – Μάριος Μπάντος,  Καθαριότητας & Πρασίνου Κωνσταντίνος Κυριακάκης, Πολιτισμού & Αστικής Πανίδας Αγγελική Σαραβελάκη, Εποπτείας Πόλης  Γιώργος Ταμπακόπουλος,  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Ανασυγκρότησης Βασίλης Ζαχαριάς, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα που αφορούν στην Ισότητα των Φύλων Βαζαίου Βασιλική, η  επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Πόλη Συμμετέχουμε-Ενώνουμε», Μαρία Ανδρούτσου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Αγαπάμε την πόλη μας», Γιώργος Παπατριανταφύλλου, η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Κωνσταντίνου,  η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Παιδείας Αθηνά Βλάχου,  κ.α.

Ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην αξία του κατασκηνωτικού θεσμού, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για το άρτιο αποτέλεσμα του έργου και την αγάπη που έμπρακτα επιδεικνύουν στα παιδιά του δήμου μας. Επίσης, δεσμεύτηκε για την περαιτέρω βελτίωση της κατασκηνωτικής παροχής.

Ειδικότερα επισήμανε: «Είμαστε εδώ απόψε για να χαρούμε με την χαρά των παιδιών μας, που ολοκληρώνουν αισίως, τη 2η κατασκηνωτική περίοδο του Δήμου μας!  Οι κατασκηνώσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου λειτουργούν και φέτος –κανονικά- παρά τη φημολογία περί του αντιθέτου, παρά τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν και παρά τα προβλήματα μας δημιούργησαν. Και όχι μόνο λειτουργούν αλλά λειτουργούν άψογα, όπως διαπιστώνω από κοντά – για μία ακόμα φορά- χάρη στην ευσυνειδησία, το ζήλο, το μεράκι και πάνω απ΄όλα την αγάπη του προσωπικού και των στελεχών της κατασκήνωσης. Για όλους εμάς στο Δήμο αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα και οι ευχάριστες αναμνήσεις που ελπίζουμε, ότι παίρνουν μαζί τους απόψε τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη και η ακριβότερη ανταμοιβή. Γι’ αυτήν την ανταμοιβή θα εργαστούμε και τις δύο επόμενες κατασκηνωτικές περιόδους που ακολουθούν. Για αυτήν την ανταμοιβή, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνουν του χρόνου οι κατασκηνώσεις του Δήμου μας, ακόμα καλύτερες. Πιο δημιουργικές, πιο διασκεδαστικές και πιο ευχάριστες για τα παιδιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!