Διανομή τροφίμων σε ωφελούμενες οικογένειες για τον Ιανουάριο 2026
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών
Στέλιος Μαμαλάκης: «Η αλληλεγγύη είναι θεμέλιος λίθος της κοινωνικής συνοχής για αυτό φροντίζουμε ανελλιπώς για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας»
Άρχισε σήμερα Τρίτη 13/1 και συνεχίζεται έως 19/1 με το συντονισμό του αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Αθανάσιου Μπαμπάνα, η διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας σε 150 ωφελούμενες οικογένειες της Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγίου Δημητρίου. Συνολικά η διανομή τροφίμων αφορά 520 συμπολίτες μας!
Οι ωφελούμενοι παραλαμβάνουν τα προϊόντα, έπειτα από ειδοποίηση σε προσωπικό μήνυμα ή τηλεφωνική επικοινωνία από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας. Η παραλαβή τους γίνεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Αγίου Βασιλείου 83) τις παραπάνω ημέρες και ώρες 09:00-14:00.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης: «Η αλληλεγγύη είναι θεμέλιος λίθος της κοινωνικής συνοχής. Η στήριξη ευάλωτων συμπολιτών μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης μας. Γι’ αυτό έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες εξασφάλισης τροφίμων, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους».