Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαβούλευση του προσχεδίου της Κυκλοφοριακής Μελέτης -Επόμενο βήμα η ανοικτή συζήτηση στις 15 Ιουλίου

ΣΚΕΔΑΣΗ

Στέλιος Μαμαλάκης: «Σχεδιάζουμε με την κοινωνία παρούσα. Επόμενο βήμα στη διαβούλευση ανοικτή συζήτηση στις 15 Ιουλίου»

Με τη συμμετοχή πολιτών, τοπικών φορέων και συλλογικοτήτων, ολοκληρώθηκε η φάση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης του προσχεδίου της Κυκλοφοριακής Μελέτης για το έργο: «Αισθητική Αναβάθμιση του κέντρου του Δήμου Αγίου Δημητρίου». Η δημοτική αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι κατέθεσαν τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τις ιδέες τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το μέλλον της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης, αναφερόμενος στην πορεία της διαβούλευσης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή των συνδημοτών μας στην ηλεκτρονική διαβούλευση μας γεμίζει ικανοποίηση και ευθύνη. Ως δημοτική αρχή, αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε σταθερά ανοιχτοί στο διάλογο και στην αναζήτηση μιας κοινής συνισταμένης για το μέλλον της πόλης μας. Δεν σχεδιάζουμε ερήμην της κοινωνίας· αντίθετα, επιδιώκουμε τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, γιατί πιστεύουμε ότι οι βιώσιμες και δίκαιες λύσεις γεννιούνται μέσα από τη συνεργασία. Σας περιμένουμε όλους στη δια ζώσης συνάντησή μας μέσα στον Ιούλιο, για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας. Θέλοντας να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την εποικοδομητική διαδικασία και να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή συμπερίληψη, ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή ανοικτής συνάντησης και διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στις 5 μ.μ. ».

    Πληροφορίες για τη Δια Ζώσης Συνάντηση

Η  ανοιχτή συνάντηση, θα γίνει στις 15 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα στο δημαρχείο Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (ισόγειο δημαρχείου, Αγίου Δημητρίου 55).