Πίνακες συμμετεχόντων παιδιών στα καλοκαιρινά κατασκηνωτικά προγράμματα

Δημοτική Κατασκήνωση

Ο «Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις καταστάσεις των παιδιών που επιλέγονται για να συμμετάσχουν στα φετινά προγράμματα της Δημοτικής Κατασκήνωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου στη Ραφήνα, απολαμβάνοντας εντελώς δωρεάν δύο εβδομάδες γεμάτες διακοπές και δημιουργική απασχόληση, που όπως έχει δείξει η εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, τους μένουν αξέχαστες.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρες 8:30 μέχρι 15:30, παρακαλούνται οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που έχουν επιλεχθεί, να προσέρχονται στο ΚΔΑΠ, προσκομίζοντας:

  • Δύο φωτογραφίες
  • Το Ιατρικό Δελτίο του παιδιού συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από παιδίατρο
  • Φωτοτυπία του Βιβλιαρίου Υγείας με τους εμβολιασμούς
  • Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για συμμετοχή του παιδιού στα θαλάσσια μπάνια

για να παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου.

Μετά την παρέλευση του παραπάνω χρονικού διαστήματος, οι θέσεις των παιδιών που δεν έχουν παραλάβει την κάρτα εισόδου, θα διατίθενται στα επιλαχόντα παιδιά.

Προσοχή! Η παραλαβή των καρτών εισόδου στην κατασκήνωση είναι υποχρεωτική.

Επίσης, την ημέρα εισόδου των παιδιών στην κατασκήνωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Ιατρικού ιστορικού του παιδιού, συμπληρωμένου και υπογεγραμμένου από τον γονέα και τον παιδίατρο.

Σε περίπτωση που για κάποιους λόγους, κάποιο παιδί δεν θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση, οι γονείς οφείλουν να ενημερώσουν εγκαίρως, ώστε το επόμενο επιλαχόν παιδί να ωφεληθεί του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε αποκλειστικά στα τηλέφωνα 210 9845 703 – 2132007731 – 2132007732.