3ο Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης

Δημοτική Κατασκήνωση

Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (O.Π.Κ.Α.Π.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει το 3ο δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης, το Σάββατο 27/6/2020 (ώρες 16:00 – 20.00), στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 186 & Ηπείρου ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους – φοιτητές ανθρωπιστικών σχολών (παιδαγωγοί, γυμναστές, ψυχολόγοι κ.λπ.), που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για ομαδάρχες, και σε παλιούς κατασκηνωτές που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για βοηθοί ομαδαρχών και θα διεξαχθεί σε δύο επίπεδα:

  • Α΄ • 16:00-18:00, κοινό για όλους τους συμμετέχοντες.
  • Β΄ • 18:00-20:00, μόνο για τους ομαδάρχες.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια προκειμένου να συμμετάσχουν στα βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια. Επίσης προτείνεται να έχουν μαζί τους νερό και κάποιο σνακ, αν το κρίνουν απαραίτητο.

Πληροφορίες: 2132007731 – 693 7262 235

Πρόσοχη!
Δήλωση συμμετοχής για όσους/ες δεν παρακολούθησαν τα προηγούμενα σεμινάρια.

Αν δεν παρακολουθήσατε τα προηγούμενα σεμινάρια, παρακαλείσθε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρείτε …ΕΔΩ.-

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των σεμιναρίων, θα αποσταλούν βεβαιώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά. Όσοι/ες λάβατε μέρος στα προηγούμενα σεμινάρια και δεν σας ζητήθηκε διεύθυνση e-mail, παρακαλείσθε να τη στείλετε στο dad-may@dad.gr, με την ένδειξη “Βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο”.