Ανακοίνωση – Κάλεσμα του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Αγίου Δημητρίου

Σύλλογοι και Φορείς

Καταδικάζουμε την αναίτια επίθεση στη χθεσινή διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 6.30μμ στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη

Χθες η Αθήνα και όλη η Ελλάδα πλημμύρισε από χιλιάδες κόσμο, νέοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, συνταξιούχοι, γυναίκες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των συνδικάτων διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, που για ακόμα μια φορά, δολοφονείται από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ με τις πλάτες των ΗΠΑ – ΕΕ και τον συμμάχων τους.

Φτάνοντας στην Ισραηλινή πρεσβεία, η συγκέντρωση δέχθηκε αναίτια επίθεση από τις δυνάμεις ασφαλείας κατ’ εντολήν της κυβέρνησης. Γυναίκες με παιδιά τρέχανε να προστατευθούν!
Αυτό που τους ενόχλησε είναι ότι η μαζική συμμετοχή του λαού της Αθήνας απέδειξε ότι δεν τσιμπάει στην προπαγάνδα του αστικού κράτους και αναγνωρίζει το δίκιο των Παλαιστινίων, αφού βροντοφώναξαν συνθήματα όπως «Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά” και απαίτησαν «ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», καταδικάζοντας την στάση της ελληνικής κυβέρνησης που συμμετέχει ενεργά σε αυτή την σφαγή.

Τους απαντάμε για μία ακόμα φορά ότι είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάμψουν τις αντιδράσεις των συνδικάτων και του λαού.
Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά! 

Συμμετέχουμε και καλούμε στη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στις 6.30 μ.μ. στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά!
Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Αγίου Δημητρίου (μέλος ΟΓΕ)