Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη συνεδρίασή της την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 αποφάσισε σειρά συνδικαλιστικών παρεμβάσεων με προοπτική κλιμάκωσης. Συγκεκριμένα:

1. ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. πραγματοποιούν μαζικές Γενικές Συνελεύσεις ενημερώνοντας όλους τους εργαζόμενους. Οι Γενικές Συνελεύσεις πραγματοποιούνται και κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε Δήμου.
  2. ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 προκηρύσσει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του συνόλου του προσωπικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως και τις 11.00 π.μ., ενώ θα πραγματοποιηθεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ίδια ημέρα και ώρα 9.30 π.μ. έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.(Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη). Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με βάση τις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε Δήμου μπορούν να προσαρμόσουν με δικές τους αποφάσεις την Στάση Εργασίας.
  3. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. όπου θα αναλυθούν οι λόγοι της αντίδρασης των εργαζομένων και το πλαίσιο των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας.
  4. ΣΑΒΒΑΤΟ 19 και ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 προκηρύσσει ΑΠΟΧΗ από κάθε υπερωριακή απασχόληση και εργασία.
  5. ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 11.00 το πρωί έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) με αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας.
  6. ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, μετά το πέρας του Συλλαλητηρίου και ώρα 1.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-3ος όροφος) όπου θα μεταφερθούν οι αποφάσεις των Συλλόγων και θα αποφασισθεί το πλαίσιο δράσης για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.