Ανακοίνωση του Γ.Σ. “Πήγασος” για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18 που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου το διήμερο 10-11  Ιουλίου, συμμετείχαν 2 αθλητές του συλλόγου μας με μεγάλες επιτυχίες!
Η μικρότερη σε ηλικία (ανήκει στην κατηγορία Κ16) ΣΕΝΚΑΛΑ ΗΒΗ-ΦΑΝΗ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στα 200μ κερδίζοντας την 4η θέση στον τελικό με χρόνο 25.89. Στον πρωινό προκριματικό η ΣΕΝΚΑΛΑ έδειξε πως αποτελεί τη νέα δύναμη στο αγώνισμα στην Ελλάδα πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου 25.80. Με το χρόνο αυτό η αθλήτρια μας είναι η καλύτερη φέτος στην Ελλάδα στα 200μ απο τις αθλήτριες της κατηγορίας Κ16 και θέτει γερές βάσεις να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα 2 χρόνια στην Κ18!

Στις ρίψεις συμμετείχε σε 2 αγωνίσματα ο πρωταθλητής μας ΔΑΡΒΙΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ καταφέρνοντας να κερδίσει το εισητηριο και για τους 2 τελικούς!
Το Σάββατο ο Δαρβίρας κατέκτησε την 8η σφαίρα στην Σφαιροβολία με επίδοση 15.35 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ και νέο ρεκόρ συλλόγου!
Την Κυριακή ο αθλητής μας κατέκτησε την 5η θέση στην Δισκοβολία και παλι με ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου 47.29μ!
Ο Δαρβίρας συμμετέχει 1η χρονιά στην κατηγορία και με τις διακρίσεις του έδειξε πως θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στα αγωνίσματα ρίψεων !

Δυστυχώς ο σύλλογός μας είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει σοβαρά θέματα υγείας με 2 αθλήτριες, την τελευταία εβδομάδα με αποτέλεσμα να ακυρωθούν 3 συμμετοχές (1 ομάδα σκυταλοδρομίας και 2 ατομικά αγωνίσματα) .

Με το Πανελλήνιο αυτό πρωτάθλημα τέλειωσαν και φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας!