Ανακοίνωση του ΟΦΚΑ “Οδυσσέας” για διακρίσεις αθλητών του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: 4η θέση για τον ΟΦΚΑ
Σημαντικές διακρίσεις από τους αθλητές μας

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 και 5-7-2021 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές μας με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους έφεραν τον ΟΦΚΑ στην τέταρτη θέση στους άνδρες Κ20 σε όλη την Ελλάδα! Επιπλέον κατέκτησαν δύο μετάλλια και πέτυχαν σημαντικά πλασαρίσματα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος ήταν τρίτος στο άλμα εις μήκος με 7.31μ. Μάλιστα, ο αθλητής μας έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας και θα αγωνιστεί κι εκεί σε δύο εβδομάδες.

Τρίτος όμως ήταν και ο Δημήτρης Συμεωνίδης στα 3.000μ. με νέο ατομικό ρεκόρ. Μάλιστα, ο ίδιος αθλητής την πρώτη ημέρα των αγώνων ήταν 4ος στα 5.000μ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ομάδα μας 4x100μ. με τους Χρυσό, Τσινάρη, Σουλτάτη και Γιάννη Δάρρα που πήρε την πέμπτη θέση.

Ακόμα, 7ος ήταν ο Σωτήρης Δάρας στο άλμα εις μήκος, ο Νικήτας Ασημάκης στα 5.000μ. αλλά και η Βασιλική Βαλέρη στο άλμα εις μήκος, ενώ ο Χρήστος Σουλτάτης ήταν 9ος στα 400μ.

Τέλος, η Χριστίνα Μπουρτζόνη ήταν 10η στα 5.000μ. και 15η στα 3.000μ.

Ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου είναι σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και παράγει δεκάδες αθλητές από τις Ακαδημίες του που διακρίνονται σε εθνικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας καθώς και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος.

Λίγα λόγια για τον ΟΦΚΑ

Ο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου είναι ο πρώτος σύλλογος στίβου στον Άγιο Δημήτριο από το 1989. Όλα αυτά τα χρόνια παράγει εκατοντάδες αθλητές και πρωταθλητές, ενώ χιλιάδες παιδιά έχουν περάσει από τις Ακαδημίες του!

Έχει στη δύναμη του ικανούς προπονητές τόσο στις Ακαδημίες όσο και στα 4 αγωνιστικά τμήματα (Άλματα, Ταχύτητες, Ρίψεις, Αντοχή) όπου κάθε χρόνο πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις στις αγωνιστικές κατηγορίες. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι σταθερά στα 20 πρώτα σωματεία της χώρας και συνεχίζει!

Επικοινωνία – Νέες εγγραφές

τηλ.: 6974583544 – 6933357999
email: ofkaodysseas1989@gmail.com
facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας
instagram: ofka_odysseas