Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κακοκαιρία

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                              Άγιος Δημήτριος 29/1/2022
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                              
Αριθ. Αποφ. Πρωτοδικείου 347/1982
Δ/νση: Ξενοφώντος, αρ.-10-, Τ.Κ. 173 43
Τηλ: 6973844326-2109764423                                                              

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίου Δημητρίου τέθηκαν με αυταπάρνηση για μια ακόμη φορά ενάντια στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Στάθηκαν επάξια στο ύψος των περιστάσεων και έδωσαν πραγματική μάχη με το χιονιά για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες του Δήμου και να περιοριστούν οι δυσμενείς συνέπειες της κακοκαιρίας. Παρά την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και προσωπικού έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη .

Όλοι οι εργαζόμενοι στο τμήμα Καθαριότητας, Πρασίνου, στην Πολιτική Προστασία, τη Δημοτική Αστυνομία, το Ηλεκτρομηχανολογικό, το Τεχνικό Συνεργείο, το Βοήθεια στο Σπίτι και το συσσίτιο όλες αυτές τις μέρες, όπως άλλωστε κάνουν πάντα, μάχονται σκληρά ενάντια στα σφοδρά καιρικά και την πανδημία Φαινόμενα που έχουν πλήξει την χώρα μας, αφήνοντας πίσω την προσωπική και οικογενειακή θαλπωρή χωρίς να κοιτάζουν ωράριο, προσπαθώντας με τον βέλτιστο τρόπο να προστατέψουν και να διευκολύνουν τους πολίτες. Ακόμα και με κίνδυνο της υγείας τους και της ζωής τους. Πάλεψαν μέσ’ το χιόνι τον πάγο Με τα δέντρα να πέφτουν στα κεφάλια τους και πολλά ηλεκτροφόρα καλώδια να είναι κομμένα στο οδόστρωμα. Το ίδιο και δεκάδες διοικητικοί υπάλληλοι που θυσίασαν μέρες αργίας προκειμένου να βοηθήσουν καταγράφοντας τα αιτήματα και βοηθώντας να συντονιστούν οι προσπάθειες καταπολέμησης του φαινομένου. Το ίδιο και το Σαββατοκύριακο που όλες οι σχολικές καθαρίστριες και οι παιδικοί σταθμοί ήταν στα σχολεία για να καθαρίσουν για να μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Η αυταπάρνηση, ο επαγγελματισμός και η ανιδιοτέλεια αυτών των εργαζόμενων ήταν εμφανής.
Το λιγότερο το οποίο θα μπορούσαν όλοι να πουν είναι ένα ευχαριστώ…
Αντί όμως επιβράβευσης στοχοποιήθηκαν από κάποιους λόγω μικροκομματικών αντιπαραθέσεων.
Υπήρξαν σχόλια όπως τεμπέληδες, απαίσιοι, ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους για την οποία πληρώνονται και εμποδίζουν άλλους ελεύθερους επαγγελματίες να εργαστούν…

Υπήρξαν συνειδητά ψέματα και συκοφαντίες εναντίον εργαζόμενων για χάρη εντυπώσεων.

Καλούμε όλους όσους προέβησαν σε τέτοιου είδους ύβρεις και απρεπείς αναρτήσεις συκοφαντίες και σχόλια εναντίον των συναδέλφων τα οποία είναι καταγεγραμμένα, να ανακαλέσουν και να ζητήσουν Δημόσια συγγνώμη διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι μα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας…

Καλούμε την διοίκηση να επιβραβεύει και να προστατεύει τους υπαλλήλους με κάθε τρόπο.

Φτάνει πια!
Στα ψέματα απαντάμε με τον ιδρώτα μας και το φιλότιμο μας.
Κρατάμε την κοινωνία όρθια κάθε φορά που προκύπτουν ακραία καιρικά φαινόμενα και έκτακτες ανάγκες αλλά και καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ             ΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ