Παρατείνεται μέχρι τη Κυριακή 19 Μαΐου η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην κατασκήνωση του Δήμου

Δημοτική Κατασκήνωση

Στέλιος Μαμαλάκης: «Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του δήμου μας αποτελεί μια σημαντική δωρεάν κοινωνική παροχή που στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε»

Συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 19  Μαΐου 2024 στην  ιστοσελίδα του Δήμου https://dad.gr, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη καλοκαιρινή κατασκήνωση του Δήμου Αγίου Δημητρίου για το καλοκαίρι 2024.

Το φετινό πρόγραμμα της Κατασκήνωσης απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από 2010 έως 2018 και θα υλοποιηθεί σε τέσσερις περιόδους, ως εξής:

  • 1η Περίοδος: 1 Ιουλίου -12 Ιουλίου 
  • 2η Περίοδος: 15 Ιουλίου -26 Ιουλίου 
  • 3η Περίοδος: 29 Ιουλίου -9 Αυγούστου 
  • 4η Περίοδος: 12 Αυγούστου -23 Αυγούστου 

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης: «Η Κατασκήνωση της Χαράς προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί τα παιδιά με ασφάλεια. Μαζί με μία έμπειρη ομάδα εκπαιδευτικών σχεδιάζουμε ένα ψυχαγωγικό, παιδευτικό και συμπεριληπτικό πρόγραμμα πλούσιο σε δράσεις, που θα χαρίσει στα παιδιά αξέχαστες στιγμές χαράς, δημιουργικής αλληλεπίδρασης και ατέλειωτου παιχνιδιού στη φύση. Παράλληλα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση, την αναβάθμιση και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών αυτής της σημαντικής κοινωνικής παροχής προς τους δημότες μας. Πρόκειται για μια κοινωνική παροχή του δήμου μας η οποία παρέχεται δωρεάν, παρά τη φημολογία περί του αντιθέτου που σκόπιμα διακινήθηκε τις τελευταίες ημέρες».

Το συντονισμό του κατασκηνωτικού προγράμματος έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ευάγγελος Μπούρης και η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 213 200 7731-732-712 και στο email: kataskinosi@dad.gr

Να σημειωθεί ότι ο σχετικός σύνδεσμος για τις αιτήσεις έχει ενεργοποιηθεί από τη Δευτέρα 22 Απριλίου.