«ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2019» • Χρήσιμες πληροφορίες

Αγαπητοί γονείς,

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στην α΄ περίοδο του  θερινού   προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Αγίου Δημητρίου  “ΑΘΛΟΔΙΑΚΟΠΕΣ 2019” που ξεκινά, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019.

Στην περίοδο αυτή θα προσπαθήσουμε, μέσα από τα αθλήματα και το παιχνίδι, να βοηθήσουμε  τα παιδιά να κατανοήσουν πόσο σημαντικό είναι να ανήκεις σε μια ομάδα και πόσο σπουδαίο είναι να μπορείς να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον να γίνει νέο μέλος της. Αναγνωρίζοντας την αξία της ατομικότητας του καθενός, ενισχύουμε  τη δύναμης της ομάδας, ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ.

Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, η ώρα προσέλευσης των παιδιών κυμαίνεται μεταξύ 07:30 – 08:30 στο αθλητικό κέντρο στο οποίο έχουν κάνει την εγγραφή τους.

Όλα τα παιδιά καλό είναι να έχουν μαζί τους  παγούρι ή μπουκάλι με νερό, χυμό και κολατσιό.

Τα παιδιά, τα οποία θα παραμένουν έως τις 16:00, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους φαγητό σε σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων (όχι μεταλλικό), με το όνομα του παιδιού γραμμένο πάνω σε αυτό.

Επιπλέον,  οι μικροί κατασκηνωτές χρειάζεται οπωσδήποτε να  φορούν καπέλο και αθλητικά παπούτσια, για την ασφαλή συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης, καλό είναι να  έχουν μαζί τους  και μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα.

Επισημαίνεται ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους τιμαλφή αντικείμενα (κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, tablet κ.α.).

Η παραλαβή των παιδιών γίνεται μόνο από τα άτομα που έχετε δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο (2) θαλάσσιες εκδρομές και μια (1) αθλητική- ψυχαγωγική ανά περίοδο.

Τις μέρες των θαλάσσιων εκδρομών τα παιδιά μπορούν να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωινό. Επίσης τις μέρες αυτές ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΓΑΛΑ στο πρωινό τους. Απαραίτητο είναι να έχουν μαζί τους τσάντα με μαγιό, παντόφλες, πετσέτα και αντηλιακό.

ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 15:00.

** Η είσοδος  για  το κέντρο του Ασυρμάτου θα γίνεται από την οδό Ασυρμάτου, την είσοδο με τα σκαλιά που οδηγεί στα ανακαινισμένα κτίσματα.-