Χριστουγεννιάτικη συνεργασία του ΟΠΚΑΠ με τα ΕΛΤΑ

Είναι γνωστό πως αυτή την περίοδο οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη κάνουν υπερωρίες! Στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα “ξωτικά” που τον βοηθούν δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν τα γράμματα των παιδιών για να τα παραδώσουν στην ώρα τους και να ετοιμαστούν τα χριστουγεννιάτικα δωράκια.

Στον Άγιο Δημήτριο, όμως, καταφέραμε και φέραμε το ίδιο το “ξωτικό” σε όλους τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για να διαβάσει το μήνυμα που έστειλε στα παιδιά ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης και να πάρει αυτοπροσώπως τα γράμματα και να του τα παραδώσει πιο γρήγορα!

*** Ένα τεράστιο ευχαριστώ από την πλευρά του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας προς την προϊσταμένη του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στον Άγιο Δημήτριο κ. Ελένη Σερέτη (η βοηθός Άη Βασίλη!), που ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία και χαρά στο αίτημά μας που αφορούσε στη συλλογή των γραμμάτων προς τον Άη Βασίλη από τα παιδιά των δομών μας. Η προσέγγιση της κ. Σερέτη στα παιδιά ήταν εξαιρετική και εξόχως παιδαγωγική. Την ευχαριστούμε από την καρδιά μας!

ΟΠΚΑΠ
Αγίου Δημητρίου