Δελτίο τύπου του Γ.Σ. “Πήγασος” για την κοπή της πίτας του συλλόγου

Άγιος Δημήτριος,  28 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 26-1-2019 στο αμφιθέατρο του 1ο Γυμνάσιου – Λύκειου του Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Σωματείου «Γ.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ» Αγίου Δημητρίου.

Το ΔΣ του ΠΗΓΑΣΟΥ βράβευσε κορυφαίες αθλήτριες του Κλασσικού Αθλητισμού με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς και Διεθνείς Αγώνες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος: Ιακώβου Χρυσοστομία (αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων), Σκαφίδα Αφροδίτη (άλμα επί κοντώ), Τσίρμπα Μαρία (δρόμους ημιαντοχής), Νεαγκ-Χαντζή Χριστίνα (400μ με εμπόδια).  Επίσης, τιμητική βράβευση έλαβαν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Τσώνης Νικόλαος (αθλητικός σχολιαστής επί 8 Ολυμπιάδες στην ΕΡΤ), ο κ. Ματάκης Στέφανος (Υπέυθυνος Ανάπτυξης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά) και ο κ. Μαρσιώνης Παναγιώτης (Υπάλληλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου και φύλακας του Δημοτικού Σταδίου).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι προσκεκλημένοι: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γαβαλάς Άγγελος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Βρεττός Νικόλαος, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού στον ΟΠΑΠ Αγίου Δημητρίου κ. Μαθάς Ιωάννης και ο κ. Κλάδης Δημήτριος μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραία-Δυτικής Αττικής. Από τον χώρο της δημοσιογραφίας παρευρίσκοντο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ και αρθρογράφος στην Espresso και στο newsit.gr κ. Πάνου Θεοδόσης καθώς επίσης και ο δημοσιογράφος του Ant1 Λεβιδιώτης Σπύρος.