Δελτίο τύπου του ΟΦΚΑ “Οδυσσέας” για το κλείσιμο της χρονιάς των ακαδημιών

ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου: Με μία όμορφη γιορτή έκλεισε η χρονιά για τις Ακαδημίες μας

Με μία όμορφη «γιορτή» έκλεισε η χρονιά για τις Ακαδημίες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021. Οι μικροί μας αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, διασκέδασαν και πέρασαν όμορφα πριν αποχαιρετιστούν για ένα όμορφο καλοκαίρι στην τελευταία μας «εορταστική» προπόνηση. Φυσικά δόθηκε προσοχή και σεβασμός στους κανόνες προστασίας, αλλά και στον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς η γιορτή για τα μικρότερα τμήματα πραγματοποιήθηκε άλλη μέρα.

Στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου οι αθλητές των μεγάλων τμημάτων των Ακαδημιών μας αγωνίστηκαν στα 60μ., στο άλμα σε μήκος, στη ρίψη μπάλας και στα 600μ. και το απόλαυσαν με την ψυχή τους χαρίζοντας πολύ όμορφες εικόνες. Στο τέλος, όλα τα παιδιά παρέλαβαν  το αναμνηστικό δίπλωμά τους από την Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, κ. Μαρία Ανδρούτσου.

​Το “παρών” στην τελευταία μας εορταστική προπόνηση έδωσαν, εκτός από την Δήμαρχο, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Θοδωρής Σταματάκης, ο κ. Σπήλιος Διαβολίτσης Αντιδήμαρχος και μέλος του ΔΣ καθώς και και ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης, Δημοτικός Σύμβουλος.

​Όλοι έδωσαν ραντεβού για την 1η Σεπτεμβρίου όπου θα ξεκινήσουν και πάλι οι Ακαδημίες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας!

​Μείνετε συντονισμένοι για το νέο μας πρόγραμμα και όλα τα νέα! ​Δείτε εδώ περισσότερα για τις Ακαδημίες του ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου.

ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου
Επικοινωνία – Πληροφορίες
τηλ.: 6974583544 – 6933357999
email: ofkaodysseas1989@gmail.com
facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας
instagram: ofka_odysseas