Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία Αγίου Δημητρίου για την επίσκεψη του Γ. Μπαλάφα

Κόμματα

8.9.2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας του βουλευτή Γιάννη Μπαλάφα με τη Δημοτική Αρχή του Αγίου Δημητρίου

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β’3 Νότιου Τομέα Αθήνας Γιάννης Μπαλάφας πραγματοποίησε την Τετάρτη 7-9-2022 συνάντηση εργασίας με τη δήμαρχο Μ. Ανδρούτσου και τους αντιδημάρχους Α. Γαβαλά, Σ. Διαβολίτση και Β. Κουτσοβασίλη.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση, από την πλευρά του βουλευτή, για τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα για προβλήματα που απασχολούν το Δήμο, όπως Φωτοβολταϊκά, στελέχωση Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου, Ρέμα Πικροδάφνης, Πάρκο Ασυρμάτου.

Στη συνέχεια, από την πλευρά της δημοτικής αρχής τέθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο και τους δημότες. Ενδεικτικά αναφέρονται: ο υποσταθμός της ΔΕΗ, το δυσβάστακτο ενεργειακό κόστος των Δήμων, η ανάγκη πρόσληψης με Συμβάσεις Αορίστου Χρόνου του προσωπικού που είχε προσληφθεί για τις ανάγκες της πανδημίας πριν από δύο χρόνια, η παραχώρηση του κτιρίου που στέγαζε το 3ο Δημοτικό Σχολείο.
Ο Γιάννης Μπαλάφας δεσμεύτηκε ότι θα φέρει στη Βουλή προς επίλυση τα θέματα αυτά, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.
Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε η δυνατότητα συνομιλίας με τους διευθυντές/τριες των σχολείων του Δήμου.