Διάκριση για την αθλήτρια Διδώ Μεσσήνη του ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» Αγ. Δημητρίου

Αθλητικές εκδηλώσεις
didv_messhnh_2022

Σημαντική διάκριση πέτυχε η Διδώ Μεσσήνη, αθλήτρια του ΟΦΚΑ «Οδυσσέας», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου 2022 στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης.

Η αθλήτρια, έχοντας ως συνοδό της την Μαριάννα Μπουκουβαλίδη, επίσης αθλήτρια του συλλόγου, ήταν η νικήτρια στον τελικό των 100μ. της κατηγορίας Τ12, πετυχαίνοντας την πολύ καλή επίδοση 14.34.

Η Διδώ προπονείται με τον κ. Χρήστο Κατσίκα, επικεφαλής προπονητή δρόμων ταχύτητας του ΟΦΚΑ, ενώ στους αγώνες ΑΜΕΑ συμμετέχει με το σωματείο «ΑΕΤΟΙ Αθήνας».

Συγχαρητήρια στα κορίτσια, κι ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις προπονήτριες που συμμετείχαν σε αυτό το ξεχωριστό πρωτάθλημα!

Λίγα λόγια για τον ΟΦΚΑ

► Ο ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» Αγίου Δημητρίου είναι ο πρώτος σύλλογος στίβου στον Άγιο Δημήτριο από το 1989. Όλα αυτά τα χρόνια, εκατοντάδες αθλητές/ριες και πρωταθλητές/ριες έχουν αναδειχθεί από το σύλλογο, ενώ χιλιάδες παιδιά έχουν περάσει από τις Ακαδημίες του.
► Έχει στη δύναμη του ικανούς προπονητές τόσο στις Ακαδημίες όσο και στα 4 αγωνιστικά τμήματα (Άλματα, Ταχύτητες, Ρίψεις, Αντοχή), όπου κάθε χρόνο πετυχαίνουν σπουδαίες διακρίσεις στις αγωνιστικές κατηγορίες.
► Τα τελευταία 20 χρόνια είναι σταθερά στα 20 πρώτα σωματεία της χώρας και συνεχίζει!

ΟΦΚΑ «Οδυσσέας» Αγίου Δημητρίου – Επικοινωνία

Tηλ.: 6974583544 6933357999
Ε-mail: ofkaodysseas1989@gmail.com
Facebook: ΟΦΚΑ Οδυσσέας • instagram: ofka_odysseas • Web: ofka.gr