Διδασκαλία μαθηματικών από τον Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Δελτίο Τύπου

Στέλιος Μαμαλάκης: «Στεκόμαστε στο πλευρό των μαθητών και τους ενθαρρύνουμε ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων»
Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου επισκέφθηκε το 3 ο Λύκειο της πόλης μας, όπου γίνονται τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, συνομίλησε με τα παιδιά και τους καθηγητές τους και ως εκπαιδευτικός ο ίδιος έκανε μαθηματικά σε μαθητές της 3 ης Λυκείου, που
προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024.

Οι μαθητές εξεπλάγησαν από την παρουσία του δημάρχου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό την πρόταση του κ. Μαμαλάκη να κάνουν μαζί μαθηματικά. Μάλιστα δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες συναντήσεις και μαθήματα μέχρι τις Πανελλαδικές. Ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου συνεχάρη και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την εθελοντική προσφορά τους προς τα παιδιά και ενθάρρυνε τους μαθητές να αξιοποιήσουν δημιουργικά τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που αποτελούν πολύτιμη βοήθεια για την πρόοδο τους.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Στέλιος Μαμαλάκης: «Η παρουσία μου σήμερα εδώ έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα με στόχο την ενθάρρυνση των ωφελούμενων μαθητών που βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ως εκπαιδευτικός γνωρίζω από πρώτο χέρι την αγωνία και το άγχος των παιδιών, ειδικά ενόψει εξετάσεων και θέλω να δηλώσω τη στήριξη μου στην προσπάθεια τους. Ως δήμαρχος θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν εθελοντικά και να υποστηρίξω μια δομή του Δήμου μας με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Σκοπεύω να επανέλθω μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου για να ξανακάνω μάθημα στα παιδιά, στα οποία εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι ονειρεύονται».