Δήλωση του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Μηνύματα Δημάρχου

Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε  όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που αρχίζουν σήμερα τις εξετάσεις καλή επιτυχία. Επίσης εύχομαι καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς  που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά.

Σας απευθύνομαι σήμερα, όχι μόνο ως Δήμαρχος της πόλης μας, αλλά και ως εκπαιδευτικός που βιώνει από πρώτο χέρι την αγωνία και την προσπάθεια που συνεπάγονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ως καθηγητής έχω δει από κοντά την αφοσίωση, την επιμονή και το πείσμα που καταθέτετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Ξέρω ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι γεμάτες με ένταση και άγχος. Να θυμάστε όμως ότι οι Πανελλαδικές, αν και σημαντικές, δεν αποτελούν το τέλος του δρόμου. Αποτελούν ένα σταθμό στο ταξίδι σας προς την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Πιστεύω σε κάθε έναν και μία από εσάς. Έχετε ό,τι χρειάζεται για να πετύχετε.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Παράλληλα, θα ήθελα να απευθυνθώ και στους γονείς και κηδεμόνες. Ο ρόλος σας τις επόμενες εβδομάδες είναι καθοριστικός. Στηρίξτε τα παιδιά σας, προσφέρετέ τους αγάπη και κατανόηση, και βοηθήστε τα να διατηρήσουν την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθησή τους.

Ενωμένοι, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και τοπική αυτοδιοίκηση, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η νέα γενιά της πόλης μας θα έχει τα εφόδια και τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να πετύχει.