Δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης

Ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (O.Π.Κ.Α.Π.) του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει Δωρεάν Σεμινάριο Στελεχών Κατασκήνωσης, το Σάββατο 13/06/2020 (ώρες 17:00 – 20.00), στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου (Λεωφόρος Αγίου Δημητρίου 186 & Ηπείρου. ).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους – φοιτητές ανθρωπιστικών σχολών (παιδαγωγοί, γυμναστές, ψυχολόγοι κ.λπ.), που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για ομαδάρχες, και σε παλιούς κατασκηνωτές που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και προορίζονται για βοηθοί ομαδαρχών.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια προκειμένου να συμμετάσχουν στα βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια. Επίσης προτείνεται να έχουν μαζί τους νερό και κάποιο σνακ, αν το κρίνουν απαραίτητο.

Πληροφορίες: 693 7262 235

Δηλώστε Συμμετοχή

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για το σεμινάριο και για την καλύτερη τήρηση των μέτρων προφύλαξης, παρακαλείσθε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο που θα βρείτε …ΕΔΩ  και αποστέλλοντάς στο στο e-mail dad-may@dad.gr ή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε …ΕΔΩ.-