«Ειρηνοδρομία 2022» • Έναρξη εγγραφών

Αθλητικές εκδηλώσεις

Έναρξη Εγγραφών – Νέο μετάλλιο – Παροχές
«Τρέχουμε για την Ειρήνη κερδίζουμε τη Ζωή»

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2022 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Επίσημη Έναρξη των Εγγραφών των Δρομέων! Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική ενότητα στην ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας και να πραγματοποιήσουν εύκολα την εγγραφή τους …ΕΔΩ

Όποιοι και όποιες θέλουν να συμμετέχουν στη διοργάνωση με ένα διαφορετικό τρόπο και να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές, προσφέροντας εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους, μπορούν να εγγραφούν συμπληρώνοντας τη φόρμα Εθελοντών …ΕΔΩ

Φέτος, αλλάζει και το μετάλλιο της Ειρηνοδρομίας, που λαμβάνουν όλοι οι δρομείς για τη συμμετοχή τους στον αγώνα! Το ΝΕΟ μετάλλιο, που έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, στη μια του πλευρά φέρει την προσωπογραφία του Αλέκου Παναγούλη ενώ η άλλη πλευρά είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό Σχολικό Συγκρότημα «Στρογγυλό.

Και σε αυτή τη διοργάνωση οι παροχές για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στην Ειρηνοδρομία είναι πλούσιες. Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί το τεχνικό tshirt της Διοργάνωσης, καθώς και μια επαναχρησιμοποιούμενη αθλητική τσάντα πλάτης. Εξαιρετική επίσης είναι και η παροχή για τα αγωνίσματα με χρονομέτρηση, καθώς όλοι/ες οι δρομείς των 10 και των 5 χιλιομέτρων θα έχουν φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού τους με αναγραφή του χρόνου και του ονόματός τους!

Αναλυτικά το πακέτο παροχών για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες δρομείς περιλαμβάνει:

  • Αριθμό συμμετοχής

  • Τεχνικό T-Shirt και αθλητική τσάντα
  • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία bib tag της MYLAPS

  • Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

  • Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού (για τα 5 & 10 χλμ.)

  • Πλήρη υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κ.λπ.)

  • Πλήρη υγειονομική κάλυψη

  • Ασφάλεια διαδρομής

  • Φύλαξη Ιματισμού

Επίσης, δυο πολύ σημαντικές δράσεις – παροχές της διοργάνωσης, πλαισιώνουν την προετοιμασία των δρομέων και της φετινής Ειρηνοδρομίας.

Η πρώτη αφορά στο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας κατοίκων – ερασιτεχνών δρομέων για την συμμετοχή τους στην Ειρηνοδρομία 2022. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με την καθοδήγηση των προπονητών του αθλητικού σωματείου ΟΦΚΑ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, θα διαρκέσουν από τις 4 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από ώρα 20:15 έως 21:30.

Η δεύτερη δράση αφορά στο Πρόγραμμα Υγείας με ΔΩΡΕΑΝ Καρδιολογικό έλεγχο για τους κατοίκους του Δήμου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ειρηνοδρομία, αλλά και για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Σωματείων του Δήμου. Οι Καρδιολογικοί έλεγχοι θα διαρκέσουν από τις 5 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου και θα γίνονται κάθε Τρίτη από ώρα 17: 00 έως 21:00. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι/νες θα πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος: 210 9760 505. Ο Καρδιολογικός έλεγχος είναι μια προσφορά της Ορθοπεδικής κλινικής OSTEOIASIS.

Η Ειρηνοδρομία 2022 θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στον Άγιο Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη. Περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2,5χλμ. καθώς επίσης και μια διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της Ειρηνοδρομίας: https://www.eirinodromia.gr/
και το Facebook:
https://www.facebook.com/Eirinodromia/

Διαδρομές Ειρηνοδρομίας 2022

Διαδρομές Ειρηνοδρομίας 2022