Ειρηνοδρομία 2022 • “Τρέχουμε για την ΕΙΡΗΝΗ, κερδίζουμε τη ΖΩΗ!”

Ειρηνοδρομία

Ειρηνοδρομία 2022

☮️ Δόθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, η τελική συνέντευξη τύπου πριν το μεγάλο δρομικό γεγονός του Δήμου Αγίου Δημητρίου, την Ειρηνοδρομία 2022.
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Σπήλιος Διαβολίτσης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Γιάννης Μαθάς, υποδέχθηκαν την Περιφερειακή Σύμβουλο και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Ειρηνοδρομίας Τζίνα Αδαμοπούλου, τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνων σε δημόσιο δρόμο Παναγιώτη Μελαχρινό, την Ειδική Διευθύντρια των Special Olympics Hellas Αρτέμιδα Βασιλικοπούλου, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, την Πανελληνιονίκη Θεοφανία Μπάλα, τον πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Γρηγόρη Σκουλαρίκη, τον κ. Εμμανουήλ Μακρίδη εκ μέρους της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, την Πρόεδρο του Φάρου Τυφλών Ελλάδος Μαρία Τζεβελέκου, την Αντιπρόεδρο του Φάρου Τυφλών Ελλάδος Γωγώ Ρουκουτάκη καθώς και εκπροσώπους ενός εκ των μεγάλων χορηγών της Ειρηνοδρομίας, της AFFIDEA.

☮️ Στη συνέντευξη τύπου παρουσιάστηκαν:

🔴 Η μεγάλη συμμετοχή στην Ειρηνοδρομία
🔴 Η πρότυπη υγειονομική κάλυψη του αγώνα
🔴 Ο δυνατός εθελοντισμός
🔴 Οι εμπνευσμένες εκδηλώσεις των Παναγουλείων.

☮️ Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας ότι «Το πλαίσιο των εκδηλώσεων είναι σύνθετο και ποικίλο για να τιμήσουμε, όπως κάθε χρόνο, το σπουδαίο ήρωα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, Αλέκο Παναγούλη».

☮️ Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Αντιπρόεδρος του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος Γωγώ Ρουκουτάκη απήγγειλε ένα ποίημα ειδικά για την Ειρηνοδρομία και το Δήμο Αγίου Δημητρίου.

☮️ Την εκδήλωση συντόνισαν και παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ειρηνοδρομίας Ευάγγελος Παπαποστόλου και η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.