Εγγραφές συμμετεχόντων & εθελοντών στην «Ειρηνοδρομία 2019»

«Ειρηνοδρομία 2019»
Τρέχουμε για την Ειρήνη με τη Φλόγα στην Καρδιά
«Ανακοίνωση Έναρξης Εγγραφών Συμμετεχόντων & Εθελοντών»

 Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2019 ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών δρομέων & εθελοντών για τις 18/02/19.

Η Ειρηνοδρομία 2019 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη. Περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι πιστοποιημένες και οι αγώνες έχουν την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Ταυτόχρονα, “άνοιξαν” και οι εγγραφές των εθελοντών και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί, να αγκαλιάσουν τη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της.  Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώνα ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 12/05/19. 

Η Ειρηνοδρομία διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος(ΟΠΑΠ) του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής σε συν-διοργάνωση με το αθλητικού σωματείου Ο.Φ.Κ.Α ΟΔΥΣΣΕΑΣ και με την υποστήριξη  της Περιφέρεια Αττικής. Οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.