Επιμορφωτικά σεμινάρια για νηπιαγωγούς και δασκάλους/ες

⇒ Το Κέντρο Πρόληψης ”ΗΛΙΟΣ” σε συνεργασία με το 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής διοργανώνει Κύκλο Επιμορφωτικών Σεμιναρίων για Νηπιαγωγούς και Δασκάλους/ες.

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δίωρη επιμορφωτική συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης (webex), με θέμα: «Αναστοχασμοί αναφορικά με την έννοια της ψυχικής ανθεκτικότητας στη σχολική κοινότητα σε καιρούς αβεβαιότητας».

Η εισήγηση αυτή αποσκοπεί στο άνοιγμα ενός διαλόγου, στο μοίρασμα και στην ανταλλαγή εμπειριών, καθώς η ικανότητά μας να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε αποτελεσματικά μέσα σε αντίξοες συνθήκες διευκολύνεται από το ψυχικό ”κράτημα” ενός πλαισίου σχέσεων αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης.

Εισηγητής, ο Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Κ. Ψυχολόγος (MSc), Ψυχοθεραπευτής, Επ. Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης ”ΗΛΙΟΣ” των Δήμων Νέας Σμύρνης και Αγίου Δημητρίου.

Την επιμορφωτική συνάντηση μπορούν να παρακολουθήσουν οι νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και δασκάλες των Δημόσιων και Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Αγ. Δημητρίου, Ν. Σμύρνης και Π. Φαλήρου.

Για τη συμμετοχή σας πηγαίνετε …ΕΔΩ και ακολουθήστε τις οδηγίες.