«ΕΣΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;» – Συναυλία Κυκλικής Οικονομίας

Ανακύκλωση

♻️ Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση ReUZ+, διοργανώνουν συναυλιακή εκδήλωση με τη σύμπραξη καλλιτεχνών, σχολικών μονάδων και φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” με ελεύθερη είσοδο.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:
Μαρία Ανδρούτσου, Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.
Έ
φη Χρυσού & Μαρία Χριστοπούλου, Εκπαιδευτικοί – Υπεύθυνες Εγχειρήματος ReUZ+.

Με τίτλο «Εσύ την ξέρεις;», ο σκοπός της συναυλίας είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από την κυκλική οικονομία καθώς και η ανάγκη συνειδητοποίησης ότι ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΥΣΗ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ΕΝΑ!
Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 15 καλλιτέχνες των οποίων οι μουσικές θα ακουστούν για πρώτη φορά πανελλαδικά με στόχο, όχι μόνο την ψυχαγωγία του κοινού αλλά και την καλύτερη αφομοίωση του περιβαλλοντικού μηνύματος μέσα από στίχους, πολυφωνικά ρεφρέν και όμορφες μελωδίες.

Η συναυλία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων.

Αν και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, προβλέπεται και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ με ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ με την προσκόμιση ενός ΠΑΛΙΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ ή ΕΝΟΣ ΡΟΥΧΟΥ που δεν χρειάζονται πλέον όσοι/ες την παρακολουθήσουν.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση μοναδικών δώρων από επαναχρησιμοποιήσιμα – ανακυκλώσιμα υλικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ