Φιναλίστ στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Βιώσιμης Ενέργειας 2023, η Αναστασία – Μαρία Μοσχόβη, κάτοικος Αγίου Δημητρίου

Κλιματική Αλλαγή

Τα καλύτερα έργα και οι ηγέτες της Ευρώπης στον τομέα της καθαρής ενέργειας βραβεύονται στα βραβεία EUSEW
Δώστε τη ψήφο σας στην Αναστασία-Μαρία Μοσχόβη

Η κάτοικος Αγίου Δημητρίου Αναστασία-Μαρία Μοσχόβη, μηχανικός υλικών που φέρνει την ενεργειακή καινοτομία στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε ως φιναλίστ στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Βιώσιμης Ενέργειας 2023.

Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη χημική μηχανική, αναπτύσσει νέες τεχνολογίες για κυψέλες καυσίμου με μείωση του κόστους κατά 30%, επιτρέποντας έτσι τη μαζική τους υιοθέτηση, είναι μια από τις τρεις φιναλίστ για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Βιώσιμης Ενέργειας στην κατηγορία Γυναίκα στην Ενέργεια.

Το βραβείο αναγνωρίζει τις γυναίκες που ηγούνται εξαιρετικών δραστηριοτήτων, οι οποίες, αν αναπαραχθούν, συμβάλλουν στην προώθηση της μετάβασης στην καθαρή ενέργεια στην Ευρώπη. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις προσπάθειες για την προώθηση του θεματολογίου της ενσωμάτωσης της διάστασης του φύλου και τη στήριξη της ισότητας και των ίσων ευκαιριών στον τομέα της ενέργειας.

► Οι νικήτριες ανακηρύσσονται μέσα από τη δική σας online ψηφοφορία, χωρίς καταχώρηση προσωπικών δεδομένων, η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή 11/06/2023.

Δώστε τη ψήφο σας στην Αναστασία-Μαρία Μοσχόβη → ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες → ΕΔΩ και → ΕΔΩ.