Η συγγραφέας Ιουλία Κωστοπούλου παρουσίασε το  βιβλίο της «Η Σμαρώ και οι κάρτ ποστάλ»

Βιβλιοθήκη

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου 2024,  παρουσία της Αντιδημαρχου  Πολιτισμού κ. Σαραβελάκη και με τη συμμετοχή μαθητών του   21ου  Δημοτικού Σχολείου,  η συγγραφέας Ιουλία Κωστοπούλου παρουσίασε το  βιβλίο της «Η Σμαρώ και οι κάρτ ποστάλ», με θέμα ανάπτυξη  φαντασίας.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αγγελική Σαραβελάκη  υποδέχτηκε σήμερα τους μαθητές της Γ’ και Δ΄ τάξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου και τη συγγραφέα Ιουλία Κωστοπούλου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, για την παρουσίαση του βιβλίου της «Η Σμαρώ και οι καρτ ποστάλ». Εκεί η συγγραφέας  κ. Κωστοπούλου, μέσα από την αφήγηση της ιστορίας της Σμαρώς και του παπαγάλου της Βέγα, προσκάλεσε τους μαθητές να ταξιδέψουν με τα φτερά της φαντασίας τους σε τόπους άγνωστους και μακρινούς, καλώντας τους  να λύσουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του παπαγάλου.

 Η μεταφορά των μαθητών/τριων και εκπαιδευτικών έγινε δωρεάν  με πούλμαν του Δήμου.

 

*Η Ιουλία Κωστοπούλου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και Μουσική Ανθρωπολογία στο Καποδιστριακό. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα βιβλία της Παπαγάλος Πειρατής, Ένα βιβλίο που ταξιδεύει, Ντετέκτιβ καλοκαιρινός και Η Σμαρώ και οι καρτ ποστάλ.