Μαθήματα Δημιουργικής Γραφής στον Ο.Π.Α.Π.

Τμήμα Πολιτισμού

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει διαδικτυακή σειρά δωρεάν σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής υπό τη διδασκαλία της Σοφίας Δ. Νινιού, φιλολόγου και συγγραφέα με τεράστια εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η εκμάθηση δημιουργικής γραφής με την καθοδήγηση ειδικού είναι μια χρήσιμη διαδικασία για την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου, ενώ αποτελεί ιδιαίτερα αγχολυτική και ευχάριστη διαδικασία.

Στόχος της σειράς σεμιναρίων είναι η εκμάθηση των ιδιαίτερων τεχνικών δημιουργικής γραφής και πως αυτές εφαρμόζονται στην πεζογραφία, στην ποίηση ή και απλά στη γραπτή αποτύπωση των καθημερινών σκέψεών μας.

► Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων  θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου 2023.

► Τα μαθήματα θα είναι δίωρα και θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom κάθε Δευτέρα από τις 20:30 έως τις 22:30.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται όπως προσέρχονται στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλον (Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17) προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής, καθημερινά και ώρες 10:00-14:00, μέχρι τις 31 Μαΐου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και τυχόν απορίες καλέστε στο 210 9760505.