Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διαδικασία διανομής του εκλογικού υλικού για τις ευρωεκλογέ

Uncategorized

Στέλιος Μαμαλάκης: «Όλο το αρμόδιο στελεχιακό δυναμικό του δήμου βρίσκεται επί ποδός για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών» 

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία διανομής του εκλογικού υλικού για τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024. Το αρμόδιο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου Αγίου Δημητρίου εργάζεται εντατικά, τόσο  για την παραλαβή του υλικού από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, όσο και για τη διανομή των παραβάν και των καλπών στα 74 εκλογικά τμήματα του δήμου.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης ενημερώθηκε από τη Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρία Μαγγέλη για την ομαλή πορεία της διαδικασίας παραλαβής,  ψηφοδελτίων, φακέλων, βιβλίων Εφορευτικής Επιτροπής, εκλογικών καταλόγων, γραφικής ύλης, καλπών, εκλογικών παραβάν, κ.α. Η διανομή του εκλογικού υλικού γίνεται από το ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου Αγίου Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου 55).

 

 

Μέχρι αύριο το μεσημέρι,  Σάββατο 8 Ιουνίου, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής του υλικού από τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους, αλλά και η τοποθέτηση του σχετικού υλικού  στα εκλογικά τμήματα. Ήδη οι κάλπες και τα παραβάν έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται από σήμερα στα σχολεία που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά τμήματα.

Ο κ. Μαμαλάκης μετά την ενημέρωση που είχε ευχαρίστησε θερμά όλο το στελεχιακό δυναμικό του δήμου το οποίο συμμετέχει στην προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Δημητρίου βρίσκονται επί ποδός για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας την ερχόμενη Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το στελεχιακό δυναμικό που εργάζεται με επιμέλεια και επαγγελματισμό αυτό το διάστημα  προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την ημέρα των ευρωεκλογών».

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν και για το εκλογικό τμήμα που ψηφίζουν μέσω της ειδικής εφαρμογής του Υπουργείου Εσωτερικών. Μάθε πού ψηφίζεις.