Μεγάλη συμμετοχή στην Ειρηνοδρομία 2019

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές των δρομέων-αθλητών, των σχολείων, των αθλητικών σωματείων, των φορέων και των πολιτών στη φετινή Ειρηνοδρομία.
Οι συνολικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3.000, καθιστώντας την Ειρηνοδρομία 2019 την πιο επιτυχημένη στην ιστορία του θεσμού.

Την Κυριακή 12 Μαΐου, ο Άγιος Δημήτριος έζησε μια μεγάλη γιορτή που κατάφερε να ενώσει τη χαρά του αθλητισμού και του αγώνα με μεγάλες αξίες όπως αυτές της ειρήνης, της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της ευγενούς άμιλλας.

Το κεντρικό μήνυμα για φέτος ήταν «Τρέχουμε για την ειρήνη, με τη ΦΛΟΓΑ στην καρδιά». Η Ειρηνοδρομία θα υποστηρίξει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», δίνοντας μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των δρομέων.

Η Ειρηνοδρομία έχει καταφέρει να γίνει μια πολυαναμενόμενη δρομική εκδήλωση, ίσως η μεγαλύτερη των Νοτίων προαστίων της Αττικής, που αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες και ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα, τα αθλητικά σωματεία, τους εργαζόμενους του Δήμου, τις τοπικές επιχειρήσεις, τοπικούς, υπερτοπικούς και πολυεθνικούς χορηγούς και εκατοντάδες εθελοντές, προωθώντας τη συμμετοχικότητα και την αγάπη για τον Αθλητισμό.

Ραντεβού του χρόνου!

Ειρηνοδρομία 2019 • Εκκίνηση διαδρομής 2,5 χιλιομέτρων