Μεγάλη συμμετοχή στην κοπή της πίτας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας μεταξύ των καθηγητών, των παιδιών, των γονέων και της Διοίκησης.

Στο χαιρετισμό του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Ο.Π.Κ.Α.Π., Πάνος Μπαντούνας, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε άλλη μια φορά τους συνεργάτες εθελοντές Καθηγητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους και χαρακτήρισε την εκδήλωση επετειακή, καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της δομής.

Στη συνέχεια η Δήμαρχος της πόλης, Μαρία Ανδρούτσου και η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας, Βασιλεία Αλεξίου, εξήραν το έργο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και χαρακτήρισαν πλέον τη δομή πρότυπη.

Παραβρέθηκαν, επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Χατζηδημητρίου, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Πρεκετές & Βασίλης Κουτσοβασίλης, οι Αντιδήμαρχοι Άγγελος Γαβαλάς και Αναστάσιος Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχ. Επιτροπής Χαράλαμπος Μπέλλος & ο Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Κωνσταντίνος Κωτσίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αρετή Τζαμπατζόγλου, Αννα Βρεττού- Αθανασιαδη & Γεώργιος Κοκοτσάκης, η Διευθύντρια του Ο.Π.Κ.Α.Π. Αθηνά Βλαχου και η Τμηματάρχης Κλαίρη Συμινή.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Παναγιώτης Φαλιέρος. Τυχερή του φλουριού η μαθηματικός Νατάσα Παναγιωτοπούλου, ενώ στους εθελοντές μας κληρώθηκαν επίσης 3 mini tablet, 4 powerbanks & 1 εξωτερικός σκληρός δίσκος ενώ στους μαθητές 6 δωροεπιταγές από βιβλιοπωλείο της πόλης μας και 4 σακίδια.

Ευχαριστούμε θερμά άλλη μια φορά για την εξαιρετική τους παρουσία τόσο στην εκδήλωση όσο και στην 2η ενημέρωση γονέων τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου Πέτρο Τασσόπουλο, Μιχαέλα Λούκου, Νατάσα Παναγιωτοπούλου, Μαίρη Νιάρχου, Αναστασία Βρεττού & Θανάση Σταυριανόπουλο, καθώς και όλους τους συνεργάτες καθηγητές/ριες καθώς και τη γραμματέα μας Αθηνά Καγκαρά.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές μας για την ευγενική τους προσφορά στα πλαίσια της κοινωνικής τους υπευθυνότητας: τον Δημήτρη Γαλαίο για την Βασιλόπιτα και την POLO Bags για τα σακίδια.-