Νέο σεμινάριο ψηφιακής εκπαίδευσης στις 6-4-2022

Περιφέρεια Αττικής

Στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»), η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Δημητρίου διοργανώνουν κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) για την ενημέρωση ενηλίκων (18+) γονέων και κηδεμόνων, στελεχών της δημόσιας και τοπικής διοίκησης αλλά και του ιδιωτικού τομέα, επιχειρηματιών, μελών οργανώσεων του ευρύτερου τομέα και όλων των δημοτών, σχετικά με υπηρεσίες, εργαλεία και μεθόδους για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Βασικές δεξιότητες για τη χρήση του Διαδικτύου», το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από YouTube (https://tinyurl.com/atticadigital) και το Facebook (https://www.facebook.com/digital.attiki).

Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, Πρεσβευτής του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να το δηλώσουν …ΕΔΩ

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο webinar είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες και η παρακολούθησή του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου. Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν.

Μάθετε περισσότερα