Οδηγός Σπουδών για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια 2023 για τρίτη χρονιά!

Κοινωνικό Φροντιστήριο
Η ομάδα Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τρίτη συνεχή χρονιά εκδίδει τον οδηγό σπουδών με σκοπό την πληροφόρηση, αλλά και τη γνωριμία των μαθητριών και των μαθητών για τα τμήματα των ελληνικών πανεπιστημίων. 
Στόχος του συγκεκριμένου Οδηγού είναι να παρουσιάσει τις Βάσεις των τμημάτων της περασμένης χρονιάς, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) για κάθε σχολή, το Πρόγραμμα Σπουδών καθώς και τις μετέπειτα Επαγγελματικές Προοπτικές για το κάθε τμήμα των Πανεπιστημίων.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του μέσω της δημιουργικής μάθησης, αλλά και των διαρκώς αυξανόμενων επιτυχιών, που έχουν οι μαθήτριες και οι μαθητές που φοιτούν σε αυτό, ενώ η αναγνώρισή του έχει ξεπεράσει πλέον τα σύνορα του Δήμου.
📌 Ο οδηγός είναι στην διάθεση κάθε παιδιού που χρειάζεται βοήθεια για να συμπληρώσει το μηχανογραφικό του.
► Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη της ομάδας Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Χρυσούλα Βασιλοπούλου, Δωρίτα Δαμιανού και Εύμη Κλεάνθη  που παρέδωσαν ένα εξαιρετικό και χρήσιμο πόνημα. Θερμές ευχαριστίες επίσης και στον Συντονιστή  κ. Θανάση Σταυριανόπουλο τόσο για τη συγγραφική του συνεισφορά στον Οδηγό όσο και για την φιλολογική επιμέλεια του Οδηγού. 
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίου Δημητρίου βρίσκεται πάντα δίπλα στην προσπάθεια των παιδιών, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού του, με γνώμονα την αλληλεγγύη και έχοντας κεντρικό του στόχο την επιτυχία.
🎯 Δείτε τον ολοκληρωμένο Οδηγό Σπουδών Ελληνικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων 2023 ΕΔΩ.