Οι πίνακες συμμετεχόντων παιδιών στη δημοτική κατασκήνωση για το 2024

Δημοτική Κατασκήνωση

Η Διεύθυνση Παιδείας του δήμου Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει τους πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων παιδιών που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα της Κατασκήνωσης του Δήμου Αγ. Δημητρίου στη Ραφήνα.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εντελώς δωρεάν δύο εβδομάδες γεμάτες ξένοιαστες διακοπές και δημιουργική απασχόληση.

Με αφορμή την ενημέρωση του Δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Παιδικών Κατασκηνώσεων Ευάγγελο Μπούρη, για την ολοκλήρωση της κατάρτισης των πινάκων, εξέφρασε την ικανοποίηση του και ευχήθηκε καλή διασκέδαση στα παιδιά που θα λάβουν μέρος  στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα !

«Στόχος μας η ψυχαγωγία και η εκπαίδευση των παιδιών μας σε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον. Η διοίκηση και τα στελέχη του δήμου μας εργάζονται συνεχώς προκειμένου να διασφαλιστεί ότι θα υλοποιηθεί ένα επιτυχημένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα» δήλωσε ο κ. Μαμαλάκης.

Οδηγίες για γονείς και κηδεμόνες

Παρακαλούνται οι γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που έχουν επιλεχθεί, το συντομότερο δυνατό να αποστείλουν στο e-mail  kataskinosi@dad.gr το Ιατρικό Δελτίο του παιδιού συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από παιδίατρο για να τους αποσταλεί η κάρτα εισόδου.

Δείτε τα σχετικά έντυπα  αναρτημένα δεξιά στη ροή.   

Κατά την ημέρα εισόδου στην κατασκήνωση θα πρέπει να προσκομίζονται υποχρεωτικά:

  • Η κάρτα εισόδου με μία φωτογραφία.
  • Φωτοτυπία του Βιβλιαρίου Υγείας με τους εμβολιασμούς.
  • Ιατρικό Δελτίο του παιδιού.
  • Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα για συμμετοχή του παιδιού στα θαλάσσια μπάνια.
  • Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα που να επιτρέπει τη φωτογράφηση του παιδιού.

Σε περίπτωση που για κάποιους λόγους, ένα παιδί δε θα συμμετάσχει στην κατασκήνωση, οι γονείς οφείλουν να ενημερώσουν εγκαίρως, ώστε το επόμενο επιλαχόν παιδί να ωφεληθεί του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε αποκλειστικά στα τηλέφωνα 213 200 7731 – 213 200 7732.